Igualada Fashion Backstage

IGUALADA FASHION BACKSTAGE
La ciutat d’Igualada reuneix com cap altra tots els ingredients necessaris per al procés de confecció: el know-how acumulat per la tradició industrial, mà d’obra qualificada en disseny, patronatge, tissatge i confecció, i al domini de tots els processos com la logística, la tecnologia i la preparació del producte.

I tot això sumat al prestigi internacional i al lideratge indiscutible de les empreses igualadines en el Clúster Tèxtil Moda Catalunya.

Igualada és el Backstage de la Moda, la cuina on es prepara tot, i cada vegada més marques hi confien per a l’elaboració dels seus productes tèxtils. Però també és un potent clúster marquista, amb sòlides empreses fortament implantades arreu del món i amb destacada presència a les passarel·les de moda internacionals.

IGUALADA MODA: PUNT+PELL+COMERÇ
Igualada atreu cada vegada més empreses relacionades amb el tèxtil però també compradors d’arreu del país que es desplacen a la ciutat per la seva gran oferta comercial: botigues de fàbrica, outlets, comerços i grans esdeveniments comercials com Rec Stores, la Botiga al Carrer, l’Urban Running Night Shopping i la Setmana de la Moda Solidària.
Igualada és un gran centre comercial a l’aire lliure, i s’ha convertit en un referent de la Moda gràcies a la industria tèxtil i a la indústria adobera, que també viu un moment d’expansió a causa de la seva aposta per la pell de qualitat.

IGUALADA, CIUTAT PREPARADA:
-Per acollir centres productius, logístics i industrials de grans marques
-Per integrar outlets de marques punteres al centre de la ciutat