Igualada Moda

Igualada Fashion Backstage
La ciutat d’Igualada reuneix com cap altra tots els ingredients necessaris per al procés de confecció: el know-how acumulat per una tradició industrial que arrenca del segle XIX, mà d’obra qualificada en disseny, patronatge, tissatge i confecció i domini de tots els processos com la logística, la tecnologia i la preparació del producte. I tot això sumat al prestigi internacional i al lideratge indiscutible de les empreses igualadines en el Clúster Tèxtil Moda Catalunya.

Igualada és el Backstage de la Moda, la cuina on es prepara tot, i cada vegada més marques hi confien per a l’elaboració dels seus productes tèxtils. Però també és un potent clúster marquista, amb sòlides empreses fortament implantades arreu del món i amb destacada presència a les passarel·les de moda internacionals.
 
Igualada Moda= Punt+Pell+Comerç
Igualada atreu cada vegada més empreses relacionades amb el tèxtil però també compradors d’arreu del país que es desplacen a la ciutat per la seva gran oferta comercial: botigues de fàbrica, outlets, comerços i grans esdeveniments comercials com Rec Stores, la Botiga al Carrer, l’Urban Running Night Shopping i la Setmana de la Moda Solidària.

Igualada és un gran centre comercial a l’aire lliure, i s’ha convertit en un referent de la Moda gràcies a la industria tèxtil i a la indústria adobera, que també viu un moment d’expansió a causa de la seva aposta per la pell de qualitat.